Potrebno je:
700 g šećera
200 ml vode
250 g margarina
400 g mleka u prahu
200 g kokosa
100 g bele čokolade
100 g crne čokolade
2 kore oblande
1 pakovanje rafaelo oblanda
700 g šećera
200 ml vode
250 g margarina
400 g mleka u prahu
200 g kokosa
100 g bele čokolade
100 g crne čokolade
2 kore oblande
1 pakovanje rafaelo oblanda
Vodu i šećer sipati u šerpu i ušpinovati nekih 10tak minuta. Sipati lagano u posudu u koju smo ranije stavili margarin, mleko u prahu i kokos. Sjediniti.
Umućenu masu podeliti na dva dela. U prvi deo dodati belu čokoladu, a u drugi deo crnu čokoladu. Otopljenu, razume se.
Na rafaelo oblandu premazati beli fil. Preko isfilovane rafaelo oblande staviti koru obične oblande, da kockice budu okrenute prema filu.
Blago pritisnuti, zatim okrenuti, da rafaelo oblanda bude odozgo.
Umućenu masu podeliti na dva dela. U prvi deo dodati belu čokoladu, a u drugi deo crnu čokoladu. Otopljenu, razume se.
Na rafaelo oblandu premazati beli fil. Preko isfilovane rafaelo oblande staviti koru obične oblande, da kockice budu okrenute prema filu.
Blago pritisnuti, zatim okrenuti, da rafaelo oblanda bude odozgo.
Zatim preko rafaelo oblande staviti crni fil i sve rupe popuniti filom. Preko isfilovane rafaelo oblande, staviti list obične oblande i blago ih pritisnuti.
Ostaviti da se stegne i seći po želji.
Uživajte
Ostaviti da se stegne i seći po želji.
Uživajte
Comments
Post a Comment